Ridläger

BOKA DIN PLATS: 070 678 77 13

2021 kommer Kvarnbackas fantastiska ridläger hållas på solen och vindarnas ö, Öland! Detta bådar för stora äventyr innehållande mycket hästar och ridning. Vi kommer att rida på Alvaret på södra Öland som är ett mäktigt, ödsligt och svindlande vackert landskap och kanske får vi se unghästflockarna. Detta läger vill du inte missa! Anmäl dig redan idag!

Kvarnbackas ridläger är något alldeles speciellt. Det säger i allafall de som år efter år kommer tillbaka till oss. Kanske kan det ha att göra med att alla får en egen häst, dagarna är kryddade med härliga ridäventyr i skog och mark, god mat och inte minst massor av bus!

På Kvarnbacka har vi arrangerat omtyckta och populära ridläger i över 30 år. Vi vågar till och med säga att våra ridläger tillhör de allra bästa. Givetvis ingår helpension med två hemlagade måltider varje dag! Vi har läger både för barn, vuxna, ungdomar eller för hela familjen.


Hos oss får alla en egen häst, anpassad efter dina kunskaper som du har under hela ditt läger. Förutom lektioner i paddock rider vi ut på härliga långturer i skog och mark – vi får höra historier allt som gömmer sig i naturen kring oss.


Det serveras god mat och ni bor på mysigt tillsammans, tillgång till fräscha dusch- och toalettutrymmen. På kvällarna har vi massor av roliga aktiviteter, allt sker givetvis under uppsyn av vår personal.

Förutom nya vänner, massor av minnen och äventyr får du också givetvis med dig en snygg Kvarnbacka-tröja som minne av ditt läger!

Ridläger 2021


V.24 Mån-Ons     Familjeläger

V.24 Tors- Lörd   Familjeläger

V.25  Mån - Ons   Familjeläger

V.26  Tis - Lörd    Barnridläger

V.27  Tis - Lörd    Barnridläger

V.28  Tis - Lörd    Tonårsläger

V.29  Mån - Ons   Wellnessläger

V.29  Fre - Sön     Wellnessläger

V.30  Mån - Ons   Familjeläger

V.30  Tors - Lörd  Familjeläger

V.31  Mån - Ons   Familjeläger

V.31  Tors - Lörd  Familjeläger

V.32 Tis-Lörd     Barn/Tonårsridläger

V.33 Mån-Ons    Familjeridläger

V.33 Tors-Lörd  Fmiljeridläger 

V.34  Mån - Ons   Wellnessläger

V.34  Fre - Sön     Wellnessläger

V.35  Mån - Ons   Wellnessläger

VÄLKOMMNA PÅ LÄGER! VI SES I SOMMAR!