Ridläger

RIDLÄGER

ÅRETS BÄSTA VECKA

BOKA DIN PLATS: 070 678 77 13

2019 kommer Kvarnbackas fantastiska ridläger hållas på solen och vindarnas ö, Öland! Detta bådar för stora äventyr innehållande mycket hästar och ridning. Vi kommer att rida på Alvaret på södra Öland som är ett mäktigt, ödsligt och svindlande vackert landskap och kanske får vi se unghästflockarna. Detta läger vill du inte missa! Anmäl dig redan idag!

Kvarnbackas ridläger är något alldeles speciellt. Det säger i allafall de som år efter år kommer tillbaka till oss. Kanske kan det ha att göra med att alla får en egen häst, dagarna är kryddade med härliga ridäventyr i skog och mark, god mat och inte minst massor av bus!

På Kvarnbacka har vi arrangerat omtyckta och populära ridläger i över 30 år. Vi vågar till och med säga att våra ridläger tillhör de allra bästa. Givetvis ingår helpension med två hemlagade måltider varje dag! Vi har läger både för barn, vuxna, ungdomar eller för hela familjen.


Hos oss får alla en egen häst, anpassad efter dina kunskaper som du har under hela ditt läger. Förutom lektioner i paddock rider vi ut på härliga långturer i skog och mark – vi får höra historier allt som gömmer sig i naturen kring oss.


Det serveras god mat och ni bor på mysigt tillsammans, tillgång till fräscha dusch- och toalettutrymmen. På kvällarna har vi massor av roliga aktiviteter, allt sker givetvis under uppsyn av vår personal.

Förutom nya vänner, massor av minnen och äventyr får du också givetvis med dig en snygg Kvarnbacka-tröja som minne av ditt läger!

Ridläger 2019


V. 24 Tors-Lörd Familjeläger

V 25 Mån-Ons Familjeläger

V. 26 Mån- Lörd Barnläger

V.27 Mån - Lörd Barnläger

V.28 Mån- Lörd Tonårsläger

V.29 Mån-Ons Wellnessläger

V.29 Fre-Sön Wellnessläger

V.30 Mån-Ons Familjeläger

V. 30 Tors-Lörd Familjeläger

V.31 Mån-Ons Familjeläger

V.31 Tors-Lörd Familjeläger

V.32 Barnridläger

V. 33 Barnridläger

V 34 Mån-Ons Wellnessläger

V.34 Fre-Sön Wellnessläger

VÄLKOMMNA PÅ LÄGER, SES I SOMMAR!