Påskläger

Vi har våra härliga påskläger både dagarna innan påsk och efter så alla påsklovslediga får tillfälle att komma!
 
Dag 1 samlas vi på Wisseltofta Gård I Wisseltofta för att checka in, välja sin säng, träffa personalen och alla kompisar. Men det viktigaste är ju hästarna så snabbt överstökat med detta och ut i hagen och få tilldelat varsin häst.
Så är det dax att borsta, gulla, sadla och komma ut i paddocken för en liten lektion så vi har koll på allt innan vi sticker ut i skogen.
 
Boendet är på vårt fina sovloft och där sover en ledare med er.
 
Vi rider ute i skogen varje dag och passar på att vara på hästryggen från det ljusnar till mörkret faller på. Vi rider ca 5 timmar om dagen. Det blir massor av spännande platser som vi har mycket att berätta om, trollstenar, guldet på berget  och alla små vättar.
Man lär sig att tölta och sätta av i en härlig galopp uppför backarna, skritta förbi den stora hagen och titta på alla unghästarna.
 
Det blir hemlagad mat varje dag, frukost med det goda brödet, varm mat både till lunch och middag. 
Vår lilla godisbutik håller öppet efter maten!
 
Tre härliga dagar med massor av ridning och bus. På kvällen sitter vi i kvarnboden och spelar olika spel, kollar i hästtidningar, pratar och bara har det mysigt med en kopp te. Kväll två ska vi bada i den vedeldade stora tunnan och titta på stjärnorna!
 
Sista dagen rider vi ut för att leta reda på skatten som påskharen har gömt i skogen så då är det bäst att vi har sadelväskorna med oss.
När vi dukar upp på kvällen kommer alla föräldrar som längtat och vi bjuder på kaffe, macka och kladdkaka. Vi har fått nya kompisar som ska kramas om och alla hästarna som nöjt står i hagen och tuggar på sitt hö.
 
Kolla på packlistan vad du behöver ha med dig, så ses vi i påsk!